30Apr

Først flyttede vi Cykelnerven, og så fulgte Tour de France trop

Cykelnerven plejer at blive afviklet få uger før Tour de France. I år bliver anderledes. Vi kommer med al sandsynlighed til næsten at ligge på hjul af de kendte Tour-ryttere.
04Feb

Dennis Ritter fortæller om årets rute

Dennis Ritter_video_2020
Vores ambassadør og Tour-ekspert, Dennis Ritter, fortæller om de fire bjergetaper som venter rytterne i Alperne.
30Jan

Per cykler for en verden uden sclerose

Per Larsen.jpeg
For 64-årige Per Larsen fra Team Sønderjylland er Cykelnerven på rekordtid blevet en stor passion. Sammenholdet, holdånden og de uforglemmelige oplevelser fra Cykelnerven 2019 har sat sig så grundigt fast, at Per er mere end klar til endnu en cykeltur til sommer. Pers store indsats i de franske bjerge har også gjort indtryk på hans sponsorer, som er klar til at støtte hans kamp for en verden uden sclerose igen i 2020.
24Jun

Cykelhelte sikrer millioner til forskning 

Holdbillede2019.jpg
Årets udgave af Cykelnerven bød på ekstremt stejle stigninger og krævede massive mængder mod og viljestyrke at gennemføre. Men ikke en eneste rytter var i tvivl om, at bjergene skulle besejres. 
21Jun

"I ride with MS"

Guldtrøjer
Cykelnerven 2019 bød på otte stejle Tour de France-stigninger på bare fire dage. Her cyklede mere end 300 cykelentusiaster helt til tops på Tourens legendariske bjergtoppe for en verden uden sclerose. Blandt deltagerne var der 15 ekstra modige mænd og kvinder. De kørte nemlig i en helt særlig guldtrøje med teksten 'I Ride with MS'.
23May

MEDBRING EN KLARGJORT CYKEL

Cykelgear
Når du skal opad stigningerne i Alperne, så stiller det ikke kun krav til dig som rytter, men også til cyklen og valget af gearing. Så inden indlevering af din cykel lørdag den 8. juni til transport mod Frankrig så skal den være klargjort og med rette gearing.
09Apr

Fynske fætre på Cykelnerven 2019

daniel og dennis ross.jpg
Dennis Ross er 47 år, Daniel Ross er 37 år, og de bor begge på Fyn. For 20 år siden fik Daniels far konstateret sclerose, og kun fem år senere blev Dennis ramt af sygdommen. Både Daniel og Dennis ved derfor, hvor vigtigt og gavnligt det vil være med mere forskning i sclerose, og dét er i kombination med de to fætres enorme cykelglæde grunden til, at de begge kører med på Cykelnerven.
05Apr

Cykelnerven debutanter står sammen i kampen mod sclerose

Pia og Pernille - CN cases 2019.jpg
Det nordsjællandske venindepar Pia Wickstrøm og Pernille Rasmussen er helt nye i cykelverdenen, men de har alligevel valgt at kaste sig over Cykelnerven 2019 og de afgørende Tour de France bjerge.
20Mar

Erfaren rytter får selskab af sin kæreste på Cykelnerven 2019

CN_2018_Dag2_Peyragudes_404_Hi Res.jpg
Jan Lyst Knudsen har været med på Cykelnerven siden den spæde start i 2014. I løbet af årene har han haft både sin svoger og sin søster med i bjergene, men i år er det hans kæreste Sanne Søholm, der gør ham selskab.
08Feb

Københavnsk kaptajn på sjette år

Jørgen Kurt.jpg
Den 59-årige cykelentusiast Jørgen Kurt Jensen tager i 2019 kaptajnkasketten på hovedet for sjette år i træk. Jørgen skal dermed endnu en gang føre det københavnske Cykelnervenhold sikkert op og ned af bjergene og fortsætte med at udbrede kendskabet til sclerose.