23May

MEDBRING EN KLARGJORT CYKEL

Cykelgear
Når du skal opad stigningerne i Alperne, så stiller det ikke kun krav til dig som rytter, men også til cyklen og valget af gearing. Så inden indlevering af din cykel lørdag den 8. juni til transport mod Frankrig så skal den være klargjort og med rette gearing.
09Apr

Fynske fætre på Cykelnerven 2019

daniel og dennis ross.jpg
Dennis Ross er 47 år, Daniel Ross er 37 år, og de bor begge på Fyn. For 20 år siden fik Daniels far konstateret sclerose, og kun fem år senere blev Dennis ramt af sygdommen. Både Daniel og Dennis ved derfor, hvor vigtigt og gavnligt det vil være med mere forskning i sclerose, og dét er i kombination med de to fætres enorme cykelglæde grunden til, at de begge kører med på Cykelnerven.
05Apr

Cykelnerven debutanter står sammen i kampen mod sclerose

Pia og Pernille - CN cases 2019.jpg
Det nordsjællandske venindepar Pia Wickstrøm og Pernille Rasmussen er helt nye i cykelverdenen, men de har alligevel valgt at kaste sig over Cykelnerven 2019 og de afgørende Tour de France bjerge.
20Mar

Erfaren rytter får selskab af sin kæreste på Cykelnerven 2019

CN_2018_Dag2_Peyragudes_404_Hi Res.jpg
Jan Lyst Knudsen har været med på Cykelnerven siden den spæde start i 2014. I løbet af årene har han haft både sin svoger og sin søster med i bjergene, men i år er det hans kæreste Sanne Søholm, der gør ham selskab.
08Feb

Københavnsk kaptajn på sjette år

Jørgen Kurt.jpg
Den 59-årige cykelentusiast Jørgen Kurt Jensen tager i 2019 kaptajnkasketten på hovedet for sjette år i træk. Jørgen skal dermed endnu en gang føre det københavnske Cykelnervenhold sikkert op og ned af bjergene og fortsætte med at udbrede kendskabet til sclerose.
08Feb

Erfaren kaptajn fortsætter på Cykelnerven Midtsjælland

 Peter Burchardt.jpg
Det midtsjællandske Cykelnervenhold kan se frem til endnu et år med Peter Amtorp Burchardt i front. Peter har været med på Cykelnerven siden den spæde start i 2014, og i 2019 indtager han for fjerde gang rollen som kaptajn. 
08Feb

Erfaren kaptajn i Vestjylland

Søren Reis.jpg
Det vestjyske hold skal for femte gang i træk anføres af den garvede Cykelnerven-kaptajn Søren Reis. Han meldte sig allerede som kaptajn, da han debuterede ved Cykelnerven i 2015, og siden da har han altså holdt ved.
08Feb

Ny dedikeret fynsk medkaptajn

Allan Fribo-Hansen - bred.jpg
Det fynske hold kan se frem til et Cykelnerven 2019 med to stærke kaptajner ved roret. Den 40-årige Allan Fribo-Hansen stiller nemlig op som kaptajn sammen med Henrik Petersen efter fire år på Cykelnerven som dedikeret rytter på det fynske hold.  Når Allan Fribo-Hansen ikke træner op til turen i de franske bjerge, arbejder han som senior projektleder i reklamebureauet Nørgaard Mikkelsen. Cykelnerven er blevet et givende projekt for Allan, fordi han får lov til at gøre noget for andre samtidig med, at han gør noget for sig selv.  
08Feb

Ny kaptajn melder sig på banen for Nordsjælland

Mikkel Jeppesen har været med på Cykelnerven i 2016 og 2017. Han er nu en erfaren og entusiastisk cykelrytter og har valgt at tage udfordringen op som kaptajn for team Nordsjælland ved Cykelnerven 2019. Han er samtidig træningskaptajn for den fælles nordsjællandske og københavnske træning.
30Jan

Erfaren og velkendt kaptajn for det fynske

foto - henrik petersen.jpg
2019 bliver Henrik Petersens tredje år som kaptajn for det efterhånden store fynske hold på Cykelnerven. Henrik brænder for at gøre en forskel, gå forrest og bruge sit netværk og professionelle liv til at støtte op om sclerosesagen. Derfor var der ingen tvivl om, at kaptajnkasketten endnu en gang skulle sidde på hans hoved.