24Jun

Cykelhelte sikrer millioner til forskning 

Holdbillede2019.jpg
Årets udgave af Cykelnerven bød på ekstremt stejle stigninger og krævede massive mængder mod og viljestyrke at gennemføre. Men ikke en eneste rytter var i tvivl om, at bjergene skulle besejres. 
21Jun

"I ride with MS"

Guldtrøjer
Cykelnerven 2019 bød på otte stejle Tour de France-stigninger på bare fire dage. Her cyklede mere end 300 cykelentusiaster helt til tops på Tourens legendariske bjergtoppe for en verden uden sclerose. Blandt deltagerne var der 15 ekstra modige mænd og kvinder. De kørte nemlig i en helt særlig guldtrøje med teksten 'I Ride with MS'.
23May

MEDBRING EN KLARGJORT CYKEL

Cykelgear
Når du skal opad stigningerne i Alperne, så stiller det ikke kun krav til dig som rytter, men også til cyklen og valget af gearing. Så inden indlevering af din cykel lørdag den 8. juni til transport mod Frankrig så skal den være klargjort og med rette gearing.
09Apr

Fynske fætre på Cykelnerven 2019

daniel og dennis ross.jpg
Dennis Ross er 47 år, Daniel Ross er 37 år, og de bor begge på Fyn. For 20 år siden fik Daniels far konstateret sclerose, og kun fem år senere blev Dennis ramt af sygdommen. Både Daniel og Dennis ved derfor, hvor vigtigt og gavnligt det vil være med mere forskning i sclerose, og dét er i kombination med de to fætres enorme cykelglæde grunden til, at de begge kører med på Cykelnerven.
05Apr

Cykelnerven debutanter står sammen i kampen mod sclerose

Pia og Pernille - CN cases 2019.jpg
Det nordsjællandske venindepar Pia Wickstrøm og Pernille Rasmussen er helt nye i cykelverdenen, men de har alligevel valgt at kaste sig over Cykelnerven 2019 og de afgørende Tour de France bjerge.
20Mar

Erfaren rytter får selskab af sin kæreste på Cykelnerven 2019

CN_2018_Dag2_Peyragudes_404_Hi Res.jpg
Jan Lyst Knudsen har været med på Cykelnerven siden den spæde start i 2014. I løbet af årene har han haft både sin svoger og sin søster med i bjergene, men i år er det hans kæreste Sanne Søholm, der gør ham selskab.
08Feb

Københavnsk kaptajn på sjette år

Jørgen Kurt.jpg
Den 59-årige cykelentusiast Jørgen Kurt Jensen tager i 2019 kaptajnkasketten på hovedet for sjette år i træk. Jørgen skal dermed endnu en gang føre det københavnske Cykelnervenhold sikkert op og ned af bjergene og fortsætte med at udbrede kendskabet til sclerose.
08Feb

Erfaren kaptajn fortsætter på Cykelnerven Midtsjælland

 Peter Burchardt.jpg
Det midtsjællandske Cykelnervenhold kan se frem til endnu et år med Peter Amtorp Burchardt i front. Peter har været med på Cykelnerven siden den spæde start i 2014, og i 2019 indtager han for fjerde gang rollen som kaptajn. 
08Feb

Erfaren kaptajn i Vestjylland

Søren Reis.jpg
Det vestjyske hold skal for femte gang i træk anføres af den garvede Cykelnerven-kaptajn Søren Reis. Han meldte sig allerede som kaptajn, da han debuterede ved Cykelnerven i 2015, og siden da har han altså holdt ved.
08Feb

Ny dedikeret fynsk medkaptajn

Allan Fribo-Hansen - bred.jpg
Det fynske hold kan se frem til et Cykelnerven 2019 med to stærke kaptajner ved roret. Den 40-årige Allan Fribo-Hansen stiller nemlig op som kaptajn sammen med Henrik Petersen efter fire år på Cykelnerven som dedikeret rytter på det fynske hold.  Når Allan Fribo-Hansen ikke træner op til turen i de franske bjerge, arbejder han som senior projektleder i reklamebureauet Nørgaard Mikkelsen. Cykelnerven er blevet et givende projekt for Allan, fordi han får lov til at gøre noget for andre samtidig med, at han gør noget for sig selv.