Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

MONT VENTOUX – ET IKONISK TOUR-BJERG FOR EN VERDEN UDEN SCLEROSE

21
mar
2024
"Mont Ventoux er et af de mest ikoniske og mytiske bjerge i Tour de France-historien. Derfor er det fantastisk, at det nu bliver muligt at klatre op af "det skaldede bjerg" med Cykelnerven.
Dennis Ritter
Ambassadør for Cykelnerven

På Cykelnerven cykler vi afgørende Tour de France-bjerge. Vores rute skræddersyes og planlægges hvert år, efter hvilke bjerge cykleeksperter verden over peger på vil få helt særligt fokus og bevågenhed i Tour de France det pågældende år.

Der er dog ét bjerg, som vi aldrig har cyklet på Cykelnerven – og det er Mont Ventoux, det ”skaldede bjerg” i Provence i Frankrig.

Mont Ventoux er et legendarisk Tourbjerg, som geografisk ligger meget isoleret fra resten af ruten, og derfor har vi ikke kunnet tilbyde Cykelnerven-ryttere den fantastiske oplevelse, det er at cykle den franske gigant, Mont Ventoux.

Vi har længe haft lysten til at arrangere en event uden for selve Cykelnerven: Mont Ventoux som en selvstændig tur. Derfor kan vi med boblen i maven fortælle, at vi i år kommer til at teste et selvstændigt koncept på Mont Ventoux. Vi har været så heldige at kunne booke 50 pladser på et skønt hotel i byen Carpentras, hvorfra to og en halv enestående cykeldage venter. Helt i Cykelnervens ånd, bliver cykeloplevelsen skræddersyet, hvor der vil være store cykeloplevelser – og udfordringer for alle.

Turen foregår torsdag d. 19. september - søndag d. 22. september 2024.

Hør vores ambassadør Dennis Ritter fortælle om Cykelnerven Mont Ventoux her

Hvis du vil læse mere om den spændende nyhed, så klik her