Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Skriv dig op på ventelisten

Tusinde tak for din interesse i Cykelnerven og for at være med til at gå forrest i kampen mod sclerose.

Hvert år sender vi et felt af stærke ryttere til Frankrig for at cykle de afgørende Tour de France-stigninger for at samle penge ind til forskningen i sclerose - og det gør vi selvfølgelig igen i 2024. På Cykelnerven bliver du en del af et lokalt hold, hvor du bliver tilbudt ugentlige fællestræninger arrangeret af dit holds kaptajn. Og det er blandt andet sammen med dit hold, at du træner dig op til at kunne cykle Tour de France-stigningerne.

Selve rejsen koster 11.500 kr. og inkluderer alle udgifter forbundet med dit ophold samt rejse til og fra Frankrig.

Dertil forpligtiger du dig som rytter på at indsamle min. 15.000 Kr. til forskningen i sclerose. Indsamlingsdelen skal vi og din lokale holdkaptajn nok klæde dig godt på til at komme i mål med. Både igennem lokale initiativer, salg af diverse produkter, logoplaceringer på jeres cykeltøj og mange andre fundraising-greb. Så frygt ikke, hvis ikke du har prøvet denne del før – vi skal nok hjælpe dig godt på vej. Det er blot vigtigt, at du har mod på denne del også. 

Første uge: Afrejse 11.-16. juni:
1.    Nordjylland
2.    Midtjylland
3.    Trekantområdet
4.    Sønderjylland
5.    Vestjylland
6.    Fyn
 
Anden uge: Afrejse 18.-23. juni:
1.    Nordsjælland
2.    Storkøbenhavn
3.    Midtsjælland
4.    Sydsjælland
5.    Vestas
6.    Hempel

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på cykelnerven@scleroseforeningen.dk. Så svarer vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Om dig
Som i pas
Som i pas
Kontaktinformation
Yderligere oplysninger
Samtykke
Ved at indsende dine kontaktinformationer samtykker du til, at Scleroseforeningen må opbevare oplysningerne. Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger deles med udvalgte holdkaptajner i forbindelse med ansøgningsprocessen. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage e-mails med nyheder om Cykelnerven. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig i nyhedsbrevet. I forbindelse med din brug af nyhedsbrevet indsamler vi statistik om din mailadfærd.