Troels Bülow, Erhvervsambassadør

Sørg nu for at nyde alle de gode ting i livet.

Troels Bülow-Olsen, direktør i Totalkredit.

Totalkredits direktør Troels Bülow-Olsen kører igen med, når Cykelnerven skal erobre stejle bjergtinder og danne ramme om personlige og fælles succeser i 2017. Troels mødte Cykelnerven til en snak om personlige mål, om at lytte til sine medmenneskers personlige historier og leve i nuet.

På Kalvebod Brygge tager Troels imod med et fast håndtryk og milde øjne. Snakken går straks i gang, og det er tydeligt, at direktørens hjerte banker for at skabe værdi både for sin forretning, og for de mennesker han er omgivet af, og som inspirer ham til at leve i nuet.

”Hvis du ikke lever i nuet, så kan det være, at der nogle ting, du ikke oplever i dag. Du bliver nødt til at tage livet i dag og i morgen - og ikke kun vente på, hvad der sker i fremtiden, og det gælder måske endnu mere for folk, der er ramt af sygdom”, udtaler Troels.

Mere end en personlig udfordring

Cykelnerven har ikke kun givet Troels en personlig udfordring og muligheden for at opstille og nå personlige mål. For ham er relationer og gode snakke menneske til menneske også en stor del af oplevelsen i Frankrig.

”Jeg havde en fantastisk oplevelse, da jeg cyklede i bjergene i år. Jeg fik meget viden og læring om scleroseramtes liv, som jeg ikke var klar over. Hvis du har sclerose, skal du på en eller anden måde præstere hårdere, men folk ønsker ikke medlidenhed. De ved godt, at de har det svært, men de ønsker flere kræfter fremfor medlidenhed – man ønsker opbakning, og det er noget andet”, siger Troels.

Troels´ hustru Helle cykler også med, og ligesom Troels elsker hun den personlige udfordring. Det er ikke uvant for parret at cykle velgørenhedsløb, men Helle havde en drøm om at udfordre sig selv endnu mere, og derfor ville hun med på Cykelnervens hårde etaper, fortæller Troels. På flotte vejrdage cykler de sammen Amager rundt, og de får på den måde lidt kilometer i benene og fornyet energi til hverdagens andre udfordringer.

”Da vi sad dernede den sidste aften i Frankrig i år, besluttede vi, at det her skulle vi gøre igen. Jeg havde ellers besluttet mig for, at det skulle være sidste gang, men vi kan ikke lade være”, siger Troels med et smil på læben.

Deltagelse med flere dimensioner

For det cykelglade par er der derfor flere dimensioner i at deltage - ”Et afbud til en personlig træner er nemmere, hvis man ikke har et mål”, mener Troels.

”Det handler også om at nå sine mål, når du arbejder. Du skal flytte grænser og presse dig selv hver dag – tro meget på dig selv, men ikke være frygtløs. På den måde kan man måske sammenligne dét at presse sig selv på den hårde tur op ad det høje bjerg med de mål, man presser sig selv  med i en faglig sammenhæng”, siger Troels.

På Kalvebod Brygge involverer Troels ikke sine medarbejdere i sine fritidsaktiviteter, men han vil gerne fortælle om dem, hvis der bliver spurgt ind til dem.

”Jeg får at vide af mine medarbejdere, at jeg er en mand med et hjerte, og det er jeg faktisk ret stolt af. Jeg håber da, at det jeg gør skaber respekt hos andre mennesker, men jeg vil ikke promovere det. Jeg vil dog gerne sende et signal om, at jeg gerne vil gøre noget for andre, der har sygdom inde på livet”, afslutter Troels, imens han krydser armene og kigger forhåbningsfuldt ud over vandet fra sit kontor på Kalvebod Brygge.