Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Thomas Mejlgård

Profile picture for user Thomas Mejlgård

I 2023 var mit første år med Cykelnerven og til sommer tager jeg turen igen for at støtte op omkring Scleroseforeningen.

Jeg er stolt og ydmyg over at jeg igen i 2024 skal cykle de afgørende Tour de France bjerge med Cykelnerven. Jeg er stolt over at være en del af dette fantastiske cykelfællesskab, hvor vi gør noget godt for andre, mens vi gør noget godt for os selv. Sidste år indsamlede vi over 10 millioner kroner ind til forskning i Sclerose, men der er brug for mere.

I Danmark lever mere end 17.700 mennesker med diagnosen Multipel Sclerose og antallet er fordoblet på bare 20 år. Der findes ingen kur og kun halvdelen modtager effektiv behandling for deres sygdom. Derfor er ny forskning essentielt for at skabe viden, der kan stoppe den negative udvikling.

Vi træder i pedalerne for en verden uden Sclerose og jeg håber der er mange, der vil bidrage til min indsamling til vigtig forskning. Alle donationer, store som små, gør en forskel. Støtten er fradragsberettiget hvis du oplyser dit cpr nummer og alt går udelukkende til Scleroseforeningen. Jeg betaler selv for min deltagelse. Hvis du ønsker at støtte mig indsamling vil jeg sætte stor pris på det. Det kan være i form af kontant støtte via engangsbeløb eller højdemetersponsorat - eller at købe en sponsorpakke på vores tøj. Alt tæller!

Tak

Bidrag

I alt kr. 4.000.- fordelt på 3 bidrag

Anonym
kr. 500,-
16/02 2024
Mangaard & Partners
kr. 1.000,-
14/02 2024
Pravda A/S
kr. 2.500,-
12/02 2024
Rigtig god tur :-)