Raceday Sjællandsringen

FDM Sjællandsringen og Cykelnerven inviterer den 5. juni til et unikt 8-timers cykelevent, hvor du som rytter får en enestående mulighed for at cykle på den lukkede bane på Sjællandsringen. Hele løbet handler om at teste sin egne grænser og cykle så mange runder som muligt på 8 timer - og derigennem gøre en forskel for mennesker med sclerose.

Tilmelding

Du kan stille op på tre måder:

Solo : Du kører selv alle de runder, du kan på 8 timer

4-personers hold : I kan dele de 8 timer op mellem jer eller køre alle fire samtidig

8-personers hold : I kan dele de 8 timer op mellem jer eller køre alle otte samtidig

 

"Pitten"

I "Pitten", lige ved banen, vil der være lidt morgenmad inden starten og en hurtig frokost undervejs. Herudover kan Iogså tanke energi hos vores energisponsor med diverse produkter - gels, barer og pulver. I "Pitten" er det også muligt, at få mekanisk assistance, skulle cyklen begynde drille. "Pitten" er også stedet, hvor I kan holde pauser undervejs i de 8 timer.

 

Konkurrencer

Vi vil undervejs på de 8 timer afholde forskellige konkurrencer, hvor du som deltager kan vinde præmier for din præstation på cyklen. Konkurrencerne er inddelt efter de tre forskellige kategorier; Solo, 4-personers- og 8-personers hold.

 

Indsamling til forskning i sclerose

Alle deltagerne til Raceday bliver udstyret med en indsamlingsprofil på Betternow. Denne indsamling skal I bruge til at indsamle penge i jeres netværk til fordel for forskning i sclerose.

I samler ind gennem det, vi kalder "runde-sponsorater", hvor man cykler donationer ind per runde, man gennemfører. Alle ryttere og hold bliver udstyret med en chip, som tæller antallet af runder på de 8 timer. Det er på baggrund af disse, at vi udregner, hvor meget I har kørt og dermed indsamlet. Donationerne skal I selv indhente i jeres netværk, og de indbetales via Betternow.