Ordet Fanger

Ordet Fanger, ruten til tour start.

Dennis Ritter cykler d. 27. juni, sammen med et hold bestående af omtrent 20 ryttere, fra København mod Düsseldorf til dette års Tour-start. Ordet Fanger er et enestående event drevet af det allerede veletablerede Cykelnerven.

Cykelnerven tilbyder hvert år ryttere at cykle de afgørende Tour de France-bjerge, ganske få uger før det officielle Tour de France-felt lægger vejen forbi de præcis samme bjergtinder. Derfor er vi meget taknemlige for, at Dennis Ritter har sagt ja til at køre for en verden uden sclerose og bidrage til at styrke Scleroseforeningens tætte bånd til Tour de France.

Kontakt

Hvis du vil vide mere, eller hvis du ønsker at deltage, kan du skrive til ordetfanger@scleroseforeningen.dk eller ringe til Scleroseforeningen på: +45 36 46 36 46

En stor sportslig udfordring

Eventet er en non-stop etape fra København til Düsseldorf på 737 km, og det er derfor en stor udfordring, som kræver den rette portion forberedelse. Hver rytter bestemmer selv, hvor meget af ruten, den enkelte ønsker at cykle. Dog er reglen, at der minimum skal være to ryttere på vejen hele tiden.

Professionelt set-up

Selve turen til Düsseldorf er et professionelt set-up med følgebiler og alt, hvad der hører til en fantastisk cykeltur fra København til verdens største cykelbegivenhed - Tour de France. ORDET FANGER er powered by Cykelnerven. Cykelnerven er Scleroseforeningens årlige tilbagevendende velgørenheds-cykelevent, som hvert år tilbyder ryttere at cykle de afgørende Tour de France-bjerge få uger før det officielle Tour de France-felt lægger vejen forbi de præcis samme bjergtinder. Derfor er vi meget taknemmelige for, at Dennis Ritter har sagt ja til at cykle for en verden uden sclerose og bidrage til Scleroseforeningens tætte bånd til Tour de France. 

Profiler & mediedækning

Dennis Ritter har sat et stærkt hold, som består af en række TV2 profiler, heriblandt Rasmus Staghøj og Andreas Nyholm. Derudover består holdet af andre stærke profiler såsom fodboldspilleren Thomas Helveg og den folkekære sanger Stig Rossen. De cykler sammen med nogle af de vigtigste aktører i det danske erhvervsliv, ryttere som selv har sclerose samt dem, som cykler for en pårørende. Vi vil i den kommende tid være synlige i det danske mediebillede, og under afviklingen er der stor interesse fra såvel TV, sociale medier og den trykte presse. Hele eventen bliver livestreamet

Sponsorkoncept

Som sponsor på ORDET FANGER, støtter I forskning i sclerose. I følgende pjece er vores forskellige sponsorpakker beskrevet.

Har I som virksomhed andre behov og ønsker til et sponsorat, vil vi meget gerne skræddersy en sponsorpakke, som giver bedst mening for jeres virksomhed.