Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Tak for jeres feedback

05
jul
2016

Tusind tak for de mange besvarelser af vores spørgeskema efter årets udgave af Cykelnerven, vi er som altid meget glade for at få jeres feedback.

Vi går inden længe i gang med forberedelserne til Cykelnerven 2017, og her er jeres gode input virkelig værdifuld viden for os.

Vi lytter til jer

Mange tak til alle jer, som har taget jer tid til at give os et par uddybende kommentarer med på vejen. Vi er stolte, glade og taknemmelige for, at vores 'NPS score' ligger meget højt. Det indikerer nemlig, at mange af jer har haft en rigtig god oplevelse med Cykelnerven 2016. Et område, som mange af jer foreslår forbedring af, er aftensmaden, og der må vi bare sige JA! Vi er helt enige, maden levede heller ikke op til vores forventninger, og det beklager vi. Gourmetmad ender vi nok aldrig med at kunne tilbyde, men der er bestemt plads til forbedring. Ligeledes kommer vi til at fokusere endnu mere på både flytider og transfertider i 2017.

Gode ideer modtages

Husk at I altid er velkomne til at komme med input og ideer til holdet bag Cykelnerven 2017. Skriv til Jakob på jgu@scleroseforeningen.dk, hvis du har en god idé, der kan være med til at styrke Cykelnervens koncept.