Roning gav 56.000 kr. til forskning

Ro event - Odgers Berndtson

Jeg er selv tidligere Cykelnerven-rytter og cykler sammen med Niels Laulund, som jo også er en del af Cykelnerven. Da Niels også skulle være en del af vores ro-arrangement, blev vi hurtigt enige om, at det var helt oplagt at lade pengene gå til netop forskning i sclerose. Her kan vi virkelig se, at vores bidrag gør en forskel, og det betyder noget for os som virksomhed og som mennesker

Lars Smith, partner i Odgers Berndtson

Rekrutteringsvirksomheden Odgers Berndtson stod mandag den 26. februar bag et helt særligt ro-event til fordel for Cykelnervens indsamling til forskning i sclerose. Her roede 25 af virksomhedens medarbejdere og kunder i alt 56.000 meter. Og som tak for indsatsen donerede Odgers Berndtson 1 krone per meter. I alt ryger der derfor 56.000 danske kroner afsted til forskning i sclerose.

Odgers Berndtson har kontorer i ikke færre end 29 lande, og alle afdelinger indgår hvert år i en fælles, global velgørenhedsevent, hvor både medarbejdere og kunder inviteres til at ro til fordel for en god sag. I Danmark valgte de ansvarlige bag arrangementet, med partner Lars Smith i spidsen, at det indsamlede beløb skulle gå til Cykelnervens indsamling til fordel for en verden uden sclerose.

"Jeg er selv tidligere Cykelnerven-rytter og cykler sammen med Niels Laulund, som jo også er en del af Cykelnerven. Da Niels også skulle være en del af vores ro-arrangement, blev vi hurtigt enige om, at det var helt oplagt at lade pengene gå til netop forskning i sclerose. Her kan vi virkelig se, at vores bidrag gør en forskel, og det betyder noget for os som virksomhed og som mennesker", fortæller Lars Smith, som er partner i Odgers Berndtson. Han kørte selv med på Cykelnerven i 2016 og regner med at gøre comeback i 2019.

På Cykelnerven siger vi stort tak for den flotte donation til forskning i sclerose. Jeres opbakning betyder en kæmpe forskel for vores fælles mål om en verden uden sclerose.