Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Hempel går forrest i 2018

16
nov
2017

"At deltage i Cykelnerven giver os noget at være fælles om som kolleger, og så giver det os en unik mulighed for at bidrage til en vigtig sag, som er indsamling til forskning i sclerose"

Hos den internationale malingsleverandør Hempel er Cykelnerven på kort tid blevet en hjertesag. Inspireret af en enkelt kollegas personlige relation til sclerose har en lang række medarbejdere og virksomhedens øverste direktør meldt sig til Cykelnerven 2018.

På Hempels danske kontor i Kongens Lyngby har medarbejderne i flere år haft en løbeklub. Og nu har de også fået en cykelklub. For i 2018 skal ikke færre end 15 medarbejdere afsted til de franske bjerge sammen med Cykelnerven. En af dem er Hempels administrerende direktør Henrik Andersen;

Vi var nogle stykker, der kørte med på Cykelnerven allerede i år, og det var en oplevelse uden sammenligning. Vi stod sammen, når benene gjorde ondt, og grinede, når vi overhalede hinanden på vej mod toppen. På en måde er vi alle lige, når vi trækker i det grønne cykeltøj. At deltage i Cykelnerven giver os noget at være fælles om som kolleger, og så giver det os en unik mulighed for at bidrage til en vigtig sag, som er indsamling til forskning i sclerose”, fortæller Henrik Andersen, som er Hempels administrerende direktør.

I 2018 sender Hempel 15 medarbejdere afsted til Frankrig sammen med resten af Cykelnerven.

Ildsjæl på holdet

Det er ingen tilfældighed, at Hempel støtter Cykelnerven. Tilbage i 2015 kørte Charlotte Rahbek, som til daglig arbejder hos Hempel, med på Cykelnerven for første gang. Charlottes søster har sclerose, og Cykelnervens indsamling til forskning i netop sclerose stod derfor hendes hjerte ekstra nært.

"Charlotte er vores ildsjæl på Cykelnerven-projektet. Det var hendes passion og personlige relation, der fik os andre i gang. Vi samlede et hold på tværs af flere afdelinger og sendte folk, der normalt ikke har ret meget med hinanden at gøre, afsted til Frankrig. Og resultatet blev et fantastisk sammenhold og masser af god energi, som nu har spredt sig yderligere hos os", forklarer Henrik Andersen.

Hovedsponsor i 2018

På Cykelnerven er vi uendeligt taknemmelige for Hempels store engagement i kampen for en verden uden sclerose. Og vi er stolte over at kunne fortælle, at Hempel også har indgået aftale med Cykelnerven om et hovedsponsorat i 2018. Når vi drager afsted mod Frankrig til sommer, bliver det med Hempels logo tydeligt placeret bag på samtlige rytteres cykelshorts.

”Hempel er en af vores hovedsponsorer i 2018, og det er vi virkelig stolte af. Vi glæder os i den grad til at give dem fuld valuta og synlighed for pengene, når de franske bjerge skal indtages. ”, siger Mette Hjulmand Leonhard-Hjorth, som er løbsansvarlig for Cykelnerven.

Hempel blev grundlagt i København tilbage i 1915 og er i dag en global virksomhed med 6.000 medarbejdere fordelt på 80 lande. Hempel ejes af Hempel Fonden og er en markedsførende malingsleverandør inden for en lang række brancher.