Formanden i fokus - Christian Bardenfleth i Frankrig

Christian Bardenfleth og Mikael Kamber

"Tænk, at det nu er eftertragtet og prestigefyldt at cykle for en verden uden sclerose!"

Christian Bardenfleth Formand for Scleroseforeningen

Scleroseforeningen viser med Cykelnerven sin vilje til at være en moderne og visionær forening, mener foreningens formand Christian L. Bardenfleth. 

For andet år i træk cyklede Scleroseforeningens formand Christian L. Bardenfleth i 2017 med på Cykelnerven. 

Det var en stor oplevelse, hvor Christian, som til daglig er advokat og partner i advokatfirmaet Plesner i København, oplevede en anden side af "sin" forening.

"Jeg er stolt over at være en aktiv del af Cykelnerven, og samtidig er jeg enormt stolt over, at Scleroseforeningen efterhånden sidder tungt på cykeleventområdet. Tænk at det nu er eftertragtet og prestigefyldt at cykle for en verden uden sclerose!"

Når han ser tilbage på det overordnede indtryk fra dagene i Alperne, er han overbevist om, at Cykelnerven for alvor er ved at have cementeret sin plads i cykelverdenen:

"Alle jeg har talt med igennem dagene i Frankrig er af den opfattelse, at Cykelnerven er en unik event, som skaber netværk og giver vilde oplevelser på samme tid. Cykelnerven er allerede blevet et ufravigeligt must for mange af deltagerne."

For Christian L. Bardenfleth er Cykelnerven et bevis på Scleroseforeningens vovemod og villighed til at satse på nye initiativer: 

"Via Cykelnerven har vi en enestående mulighed for at vise, at vi favner bredt, og vi er en moderne forening, som godt tør gå forrest. Hvilket jeg er sikker på har stor betydning for mennesker med sclerose, men også for os der er pårørende og ligeledes for vores samarbejdspartnere."