Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

fejebladets fortællinger

05
jul
2016

Vi har samlet Fejebladets bedste oplevelser fra Cykelnerven 2016.

Fejebladet stod klar til at assistere de ryttere, der havde brug for et lift under en eller flere af årets etaper. Her kan du se Fejebladets Hall of Fame 2016.

Tina Christensen
Team Midtjylland

Tina spredte altid godt humør i Frankrig og havde rigtige gode ben på opkørslerne, men når det kom til nedkørslerne, spejdede Tina hurtigt efter Fejebladet – som naturligvis gav plads til Tina. Tinas motto må vist være ”Vi er her for at køre op ad”.

Eskild Ebbesen
Ambassadør

Det er svært at komme udenom Eskilds tur i Fejebladet, da vi ikke regnede med, at Cykelnervens Jernmand skulle få brug for hjælp. Men da Fejebladet kom forbi en LØBENDE Eskild, blev der beordret entré i Fejebladet, da han fortsat manglede 9 km til depotet.

Helle Knudsen
Team København

Helle var en kæmpe hjælp på 3. etape og gav den som Fejebladets heppekor op ad Le Bettex, til stor glæde for mange kæmpende ryttere. Fedt!

Tom og Dennis Møller Jørgensen
Team Vejle/Trekantsområdet

Far og søn måtte se sig slået af Col de Joux Plane’s våde nedkørsel, da Dennis måtte konstatere, at bremseklodserne ikke var i samme stand som i starten af etapen. Som Dennis forklarede ”Jeg bremsede med den ene fod men kun med hælen - jeg har lige købt nye klamper. ”