Erfaren kaptajn i Vestjylland

Søren Reis.jpg

"God stemning og kammeratskab har altid kendetegnet det vestjyske hold, og det skal det blive ved med. Alle skal have det sjovt med at cykle i bjerge og være fælles om at nå et mål, hvilket hele holdet bakker op om."

Søren Reis,Ejer, Carl W. Reis

Det vestjyske hold skal for femte gang i træk anføres af den garvede Cykelnerven-kaptajn Søren Reis. Han meldte sig allerede som kaptajn, da han debuterede ved Cykelnerven i 2015, og siden da har han altså holdt ved. 


Søren Reis er 47 år og har sin egen VVS-virksomhed. Hans svigerinde har kæmpet med sclerose i mange år, og hans kone Dorte sidder i Scleroseforeningens hovedbestyrelse. Søren har dermed en stærk personlig relation til sclerosesagen, og det var hans indgangsvinkel til at tage med på Cykelnerven i tidernes morgen og endda gøre en ekstra indsats som kaptajn.  

"Der er et rigtig fint koncept omkring Cykelnerven, fordi man får en fed, udfordrende cykeloplevelse samtidig med, at man samler penge ind til forskning i sclerose. Når jeg kommer hjem fra Frankrig er jeg helt høj over at have haft så fed en personlig oplevelse, og at jeg oven i købet har støttet op om et vigtigt formål", fortæller Søren Reis.

Travl erhvervsmand med fundraisingambitioner

Selvom Søren har meget at se til som selvstændig, tager han sig stadig god tid til at udtænke planer for et godt vestjysk fundraisingresultat i 2019. 

"Som selvstændig arbejder man jo meget, og der ligger også et stykke arbejde i at være Cykelnerven-kaptajn og tage ansvar. Men det er min ambition, at det vestjyske hold skal være nummer ét på indsamlingsdelen, og det vil jeg være med til at føre til måls. Jeg har en forhåbning om, at vi som minimum samler 15.000 kroner ind per rytter i snit, og det arbejder vi hårdt på at nå med blandt andet trøjesponsorater, som vi allerede har 13-14 stykker af. Der er også nogle ryttere, der planlægger en vinsmagning, hvilket de havde stor succes med sidste år", siger Søren.

Sørens kone giver en stor hjælpende hånd med at skaffe sponsorer og lave aftaler, så der er gode udsigter til endnu flere sponsorer til det vestjyske hold. 


Vestjysk kammeratskab og stemning i fokus

Det er vigtigt for Søren, at det hele ikke handler om kroner og ører i Frankrig. Der skal også være fokus på at have det sjovt og være sammen om at cykle. 

"God stemning og kammeratskab har altid kendetegnet det vestjyske hold, og det skal det blive ved med. Alle skal have det sjovt med at cykle i bjerge og være fælles om at nå et mål, hvilket hele holdet bakker op om. Min kone har også stor betydning for den gode stemning, fordi hun er med i Frankrig og sørger for depoter til os – og det er jo vigtigt. Stemningen betaler sig også på fundraisingfronten, for hvis folk synes, det er træls at komme op over hvert bjerg, så orker de ikke gøre en ordentlig indsats for indsamlingen", fortæller Søren.


Søren glæder sig især til at bestige den sidste bjergtop på ruten for 2019 og opleve følelsen af at have gennemført endnu en omgang Cykelnerven.