Min indsamling for en verden uden sclerose

Af Jakob Milland

Indsamlingsmål: 15.000 DKK.

Indsamlet: 24.725,00 DKK.
165%
Giv et bidrag

Indtast beløb, navn, email og en lille hilsen.
Vi sikre dig automatisk fuldt skattefradrag for alle donationer til Cykelnerven.

Om indsamlingen

Støt min indsamling til fordel for forskning i sclerose.
Vi cykler for en verden uden sclerose!

Igen i 2019 kører jeg med på Cykelnerven for at støtte op om den vigtige sag, nemlig at knække koden, så der en dag ikke mere er mennesker der har sclerose.

Som de 299 andre jeg cykler sammen med, tror jeg på at det kan lade sig gøre!

Men, vi har brug for din hjælp. Selv om vi virkelig knokler på med at lave events og arrangementer, betyder det så meget i det store billede, når du og andre giver en skilling.

Jeg er jo godt klar over at du hele tiden bliver opfordret til at give en donation til det ene og det andet. Og langt det meste er jo rigtig gode formål. I mit tilfælde kaster jeg det meste af min fritid ind i projektet, jeg finansierer selv rejsen til Frankrig hvor vi cykler de store og berømte bjerge, og deltager aktivt som frivillig i de events der bliver arrangeret til fordel for sagen. Jeg har været ude at skaffe sponsorer og fået firmaer til at donere ting til indsamlingen.

Så jeg tror på ingen måde at det indsamlingsmål jeg har sat mig, kan klares ved at gå rundt med hatten i hånden. Men du skal vide, at jeg sætter stor pris på alle bidrag. Store som små. Alt hjælper mig mod mit mål.

Bidrag til indsamlingen

Romeo S.M.B.A.
17.500,00 dkk.

Anonym
6.775,00 dkk.

Anonym
450,00 dkk.