Min indsamling for en verden uden sclerose

Af Thomas Dahlsgaard Petersen

Indsamlingsmål: 25.000 DKK.

Indsamlet: 1.680,00 DKK.
7%
Giv et bidrag

Indtast beløb, navn, email og en lille hilsen.
Vi sikre dig automatisk fuldt skattefradrag for alle donationer til Cykelnerven.

Om indsamlingen

Event: Sjælland Rundt Langs Kysten.

Jeg ønsker at samle ind til en verden uden sclerose.

Målet er at samle så mange penge ind som muligt og du kan hjælpe på to måder.

Indsamlingen foregår ved, at jo mere jeg giver af mig selv, jo mere samler vi ind sammen. Målet er at cykle Sjælland rundt langs kysten på en weekend, og ruten er ca. 565 km. Indsamlingen foregår ved, at du donerer et beløb pr. cyklet km. Ønsker du f.eks. at donere 1 krone pr. cyklet km, giver det forventet donation 565 kroner brutto (knap det halve netto med fradrag på selvangivelsen), hvis jeg kommer hele vejen rundt.

Turen starter fredag den 24. juli kl. 13.00 fra Frederiksberg Rådhus og er inddelt i 3 etaper.

1. etape er lige over 155 km og slutter i sommerhusområdet i Ordrup, hvor der er mulighed for at slutte dagen af med en velfortjent is og udsigt over Sejerøbugten.
2. etape starter lørdag kl. 9.00 hvor 1. etape sluttede og går til Næstved og er ca. 200 km og slutter ved vandet i Næstved med udsigt over bl.a. Enø og Gavnø.
3. og sidste etape starter søndag kl. 9.00, og går retur til Frederiksberg Rådhus og er på ca. 210 km og starter hvor 2. etape sluttede i Næstved.

Udover at donere har du også mulighed for selv at træde i pedalerne og cykle med på hele, dele, enkelte etaper eller blot noget af en etape. Jeg håber, at så mange som muligt vil deltage. Jo flere, desto sjovere og bedre mulighed for at sprede budskabet.

Starttidspunkt fredag er valgt i håb om, at du vil gå lidt tidligt på weekend og køre med på turen til dit hjem eller dit sommerhus. Ruten er op ad Strandvejen mod Helsingør og videre til sommerhusområdet nordpå…

Hvis det bliver virkelig dårligt vejr, så er det muligt, at turen rykkes til weekenden efter, den 31. juli – 2. august.

Indsamlingen foregår på en af to måder:
1. Støt direkte på min indsamlingsside på cykelnerven.dk, hvor du har mulighed for at taste cpr.nr. På den måde indberetter Scleroseforeningen til SKAT, og du får automatisk fradrag for din donation.
2. Støt via MobilePay til nummer 56885. Husk at skrive #4367 i beskeden – og gem kvitteringen til SKAT. Du skal selv indberette til SKAT for at opnå fradrag.
Jeg vil anbefale mulighed nr. 1.

Donation kan tilkendegives via Facebook, LinkedIn eller sende en SMS til mig på nr. 40160462.

Bidrag til indsamlingen

Morten Berg
560,00 dkk.

God tur

Anders Raskov Kodahl
560,00 dkk.

God tur [Emoji][Emoji]

Henrik Juul Jensen
560,00 dkk.

God tur