Michaels indsamling for en verden uden sclerose

Af Michael Bramsnæs

Indsamlingsmål: 15.000 DKK.

Indsamlet: 0,00 DKK.
0%
Giv et bidrag

Indtast beløb, navn, email og en lille hilsen.
Vi sikre dig automatisk fuldt skattefradrag for alle donationer til Cykelnerven.

Om indsamlingen

I Danmark lever over 16.000 mennesker med diagnosen Multipel Sclerose. Af disse er ca. 2/3 kvinder, og ca 650 personer bliver diagnosticeret hvert år, så tallet er stærkt stigende. . Danmark har en af de højeste forekomster af sclerose i verden.
Sclerose er uhelbredelig. Man ved ikke, hvorfor nogle får sclerose, og derfor kan man endnu ikke forebygge den på nogen måde. Det er blandt andet det svar, forskningen søger at finde. Sygdommen angriber centralnervesystemet, og symptomer er følelsesforstyrrelser, synsproblemer, lammelser og hukommelses- og koncentrationsbesvær.

Forskningen i Danmark og andre lande har heldigvis udviklet medicin, som kan lindre symptomerne, men på ingen måde fjerne dem. Der skal meget mere forskning til for at skabe yderligere lindring og - en dag - skabe en verden uden sclerose.

STØT FORSKNINGEN med et stort beløb eller et mindre, alt efter hvad du har lyst til. Alle beløb er gode beløb.

På Cykelnerven er vi 250 cykelryttere, der træner i månedsvis for at være klar til på fire dage i september 2020 at køre nogle af de bjerge, der bliver de afgørende i årets Tour de France. På de fire dage kører vi i år 12.000 højdemeter. I hele forløbet samler vi penge ind til forskning. I 2019 blev det samlede beløb fra Cykelnerven ca 7 mio kr.

Hjælp mig med at indsamle min del. Klik på det gule link til venstre og doner.
På forhånd TUSINDE TAK!
Michael

PS. Det beløb, du hjælper med er fradragsberettiget, så SKAT betaler halvdelen. Scleroseforeningen sørger for at levere data til SKAT.

Billedet for oven er fra 2019, hvor Michael er på vej op ad Col de L'Iseran