Min indsamling for #EnVerdenUdenSclerose

Af Peter Krüger

Indsamlingsmål: 15.000 DKK.

Indsamlet: 14.495,00 DKK.
97%
Giv et bidrag

Indtast beløb, navn, email og en lille hilsen.
Vi sikre dig automatisk fuldt skattefradrag for alle donationer til Cykelnerven.

Om indsamlingen

Kære alle.

Så er det tredje gang, jeg kaster mig ud i Cykelnerve-eventyret. Det har været nogle fantastiske oplevelser i Pyrenæerne i 2018 og i Alperne i 2019. Udfordrende på hver sin måde; 2018 bragte et nyt element ind i at være motionscyklist: bjergene (og at man sidder på nogle andre punkter, når det stiger 10% - AV); 2019 med meget barske stigninger og over 2300 m hver dag (pust).

Men det bedste har dog været at opleve den opbakning der har været til det, som det hele handler om: indsamlingen til forskning for en verden uden sclerose. Det lykkedes mig begge år at nå et pænt stykke over indsamlingsmålet på 15.000 kr/rytter - noget som bestemt ikke falder mig naturligt. Men sponsorer dukker op fra uventet kant og er med til at vi når målet. Jeg håber, at jeg igen i år kan nå målet og kan være med til at samle rigtig mange penge ind til scleroseforskningen.

For det betyder noget og gør en forskel. Sclerose er jo en sygdom, som ikke er fuldt opklaret endnu. Der er stadig flere, der får sygdommen - men med de sidste mange års forskning, har det betydet at det i dag heldigvis for de fleste er en anden diagnose at få. Med de efterhånden mange og gode medicintyper, der er udviklet, kan nydiagnosticerede leve bedre med deres sclerose i flere år.

På hjemmefronten har jeg jo Malene, som har haft sclerose i 27 år - altså før der var medicin tilgængelig på markedet. Men - vi lever godt, på trods af de begrænsninger, sclerosen giver. Hun kæmper også for sagen som næstformand i Scleroseforeningen.

Så, hvis du har lyst til at støtte en god sag - så støt min indsamling til fordel for forskning i sclerose.

Vi cykler for en verden uden sclerose!

Bidrag til indsamlingen

Anonym
250,00 dkk.

Mange gange Tillykke med Sølvbrylluppet

AM Consulting ApS
10.000,00 dkk.

Lykkefanten Strik og Design v/Karen Skriver Lauger
3.745,00 dkk.

Anonym
250,00 dkk.

Anonym
250,00 dkk.

God tur!