Min indsamling for en verden uden sclerose

Af Kim Fynbo

Indsamlingsmål: 15.000 DKK.

Indsamlet: 0,00 DKK.
0%
Giv et bidrag

Indtast beløb, navn, email og en lille hilsen.
Vi sikre dig automatisk fuldt skattefradrag for alle donationer til Cykelnerven.

Om indsamlingen

Kære alle,

Som mange af jer vil vide, har jeg efter en afrevet skulder og forlist cykelsommer atter meldt mig under fanerne i en mægtig god sags tjeneste: jeg deltager igen i det fedeste fundraising projekt, Danmarks hårdeste velgørenhedsevent: Cykelnerven.

Projektet kulminerer i juni i Alperne, hvor jeg over fire dage har en aftale med mine ben om at besejre de afgørende bakker fra årets Tour de France

Cykelnerven er Scleroseforeningens årlige flagskib fsva indsamling af midler til kampen for en verden uden sclerose, en sygdom der desværre er i vækst. Danmark har verdens tredjehøjeste relative forekomst af sclerose og 2 ud af 3 tilfælde rammer kvinder. Sclerose kan pt desværre ikke helbredes, så der er stort behov for penge til forskning, og her gør Cykelnerven en betragtelig forskel.

Jeg håber også du har lyst til at bidrage, og den gode nyhed er, at du hverken behøver stikke hånden i bøtten med buksefedt eller hoppe 10 timer ekstra i sadlen ugentligt. Du kan støtte op om projektet ved blot at trykke på mit donationslink til venstre.

Alle donationer er fradragsberettigede og går direkte til forskning i sclerose.

På forhånd tusind tak for dit bidrag til kampen for en verden uden sclerose!

Bedste hilsner Kim