Deltag på Cykelnerven 2018

CN_2017_855_Hi Res.jpg
VENTELISTE: CYKELNERVEN 2018 ER NU HELT BOOKET. NYE TILMELDINGER VIL DERFOR BLIVE SKREVET PÅ EN VENTELISTE.

Sådan deltager du på Cykelnerven 2018

Få dit livs cykeloplevelse og vær med i kampen for en verden uden sclerose

For at deltage på Cykelnerven skal du sende en ansøgning samt en kort motivation, hvor du beskriver, hvorfor du ønsker at deltage. Nederst på siden finder du ansøgningsformularen. 

Hvis du vil vide mere om Cykelnerven, før du sender din ansøgning, har vi samlet en liste med de oftest stillede spørgsmål og svar.

Yderligere spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Jakob Gura eller Mette Hjulmand Leonhard-Hjorth hos Scleroseforeningen på telefon: 36 46 36 46, eller send gerne en mail til: cykelnerven@scleroseforeningen.dk

Vi håber, at du vil cykle for en verden uden sclerose, og vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er Cykelnerven 2018?

Udrejse 12. eller 13. juni 2018 til den 17. juni. 2018.

Hvor skal der cykles i 2018?

Cykelnervens koncept er, at vi tilbyder en helt unik mulighed for at cykle de absolut afgørende Tour de France-bjerge. Derfor afventer vi eksperternes bud på Tour ruten, før vi planlægger næste års rute.
Derfor ved vi først i slutningen af oktober, hvor Cykelnerven 2018 går til, men uanset tør vi godt love at det bliver en fantastisk og uforglemmelig cykeloplevelse.

Hvad koster det at deltage?

Prisen for rejsen er 9.900 kr. Cykelnerven er ikke en pakkerejse og bør derfor ikke sammenlignes med en almindelig cykelrejse.

Som deltager på Cykelnerven er du en del af et fællesskab bestående af 250 meget energiske og dygtige mennesker, som alle ønsker en verden uden sclerose, og som alle har en passion for cykling, netværk og Tour de France.

Scleroseforeningen sætter sammen med PELOTON rammerne for en unik cykeloplevelse og du vil som rytter spille en stor rolle i Cykelnervens succes i 2018.

Cykelnervens deltagerpris dækker blandt andet:

 • Unik cykeloplevelse, som ingen andre tilbyder
 • Træningsfælleskab med dit lokale hold
 • Unikke netværksmuligheder med 250 ryttere fra hele landet
 • Fly tur/retur København/Frankrig (stor mulighed for at der kommer mellemlanding, da mange af de byer vi flyver til ikke har direkte afgange til/fra Danmark)
 • Transport af cykel med lastbil tur/retur
 • Transport til og fra lufthavnen i Frankrig
 • Hotelovernatning i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad og aftensmad på hotellerne i Frankrig (på ud- og hjemrejse sørger du selv for forplejning)
 • Frokostdepot med sandwich og andre lækkerier på cykelruterne i Frankrig
 • Guideservice (der cykles i grupper i Frankrig efter niveau, hver gruppe har to trænere, som sørger for, at alle kommer godt ud og hjem igen)
 • Teamtøj (hver rytter får to cykeltrøjer, en vindvest og to par cykelbukser)
 • Support i Frankrig (Scleroseforeningens medarbejdere følger med holdet rundt alle dage og kan assistere ved behov for hjælp)
Team cykeltøj

Nærmere information følger.

I 2017 fik rytterne udleveret:

 • 2 kortærmede trøjer
 • 2 par bukser
 • 1 vindvest
Hvad forventes af mig som rytter?

Det er vigtigt, at du kan cykle og har en racercykel med gear til bjerge. Du skal selvfølgelig også have mod på, og tid til at træne dig op til at cykle i Tour de France-bjerge. I Danmark vil alle ryttere være tilknyttet et hold med lokal forankring som giver dig god mulighed for at træne med andre.

I Frankrig deler vi alle deltagere ind på hold efter niveau. Der vil være tre niveauer, og vores professionelle trænere vil sørge for, at du kommer godt op og ned af bjergene.

Derudover er det en forudsætning, at du vil fundraise mindst 15.000 kr. til forskning i sclerose, inden turen går til Frankrig til sommer. Arbejdet med at fundraise kan du selvfølgelig selv stå for, eller du kan samarbejde med resten af dit lokale hold om at løfte opgaven i flok og samle pengene ind i fællesskab.

Inddeling i hold

Alle Cykelnervens ryttere inddeles i lokale hold, hvor man træner sammen og skaber et stærkt netværk blandt ligesindede cykelnentusiaster.

Ansøgningsskema

VENTELISTE: CYKELNERVEN 2018 ER NU HELT BOOKET. NYE TILMELDINGER VIL DERFOR BLIVE SKREVET PÅ EN VENTELISTE.
Motivation for deltagelse
Muligheder for fundrasing